Girls Only!
Home » Robin Benway » Girlpower
Rating: 3.0384615384615 sterren
52 stemmen

Girlpower

 GirlPower

Beschrijving van het boek:

 

Een sprankelend meidenboek over drie bijzondere zussen!

Na de scheiding van hun ouders, verhuizen de zussen April (16), May (15) en June (14) met hun moeder naar een andere stad. Dat is het begin van een nieuw leven met een nieuwe school. Niet bepaald iets waar ze naar uitkijken!
Op hun eerste schooldag overkomt hen iets bizars: April blijkt in de toekomst te kunnen kijken, May kan uit haar lichaam treden en June kan gedachten lezen.
De zussen zetten deze bijzondere gaven in om op school te overleven en er persoonlijk voordeel uit te slepen. Dat levert hilarische situaties op: wanneer April op school de boomlange Julian ontmoet, ziet ze dat ze in de toekomst zullen gaan zoenen! June gebruikt het gedachten lezen om het populairste meisje van de school voor zich te winnen. En May, die een hekel heeft aan school, verdwijnt uit de klas, terwijl niemand dat ziet.
Wanneer April een visioen heeft waarin June een ernstig ongeluk krijgt, doet ze er alles aan om dit te voorkomen. Maar dan ook echt álles...

Robin Benway debuteerde met de succesvolle jeugdroman Bonustrack. Het boek is inmiddels wereldwijd verschenen en lovend ontvangen. In Nederland werd Bonustrack gekozen tot kerntitel van de Jonge Jury 2010. Girlpower is Benways tweede roman.