Girls Only!
Rating: 2.8190476190476 sterren
105 stemmen

Mzzl-meiden on tour

Hoofdpersonen:
De drieling Joan, Hanna, Tanja, hun vader Parrot (zanger van de band the Jeans). De vriend van Hanna: Jasper en Hilke de verzorger van de drieling en de rest van de familie.

Inhoud boek:
De drieling Joan, Hanna en Tanja zijn er op hun zestiende achter gekomen dat ze zussen zijn, en dat hun vader de zanger is van de band the Jeans. Parrot nodigt ze uit om mee te gaan naar zijn concert in Rome. Daar verblijven ze in een appartement. Ondertussen komt Hanna erachter dat Jasper meer wil dan zoenen.
Parrot doet wel heel geheimzinnig. Hilke blijkt ook nog een geheimen minnaar te hebben in Rome. Tanja blijkt zangtalent te hebben en mag meedoen als achtergrondzangers van the Jeans. Joan voelt zich alleen, Hanna heeft een vriendje Jasper, Tanja is achtergrond zangeres, haar vader doet geheimzinnig en Hilke heeft een geheimen minnaar.
Wanneer Joan een sms’je krijgt van een andere achtergrond zangeres Riza of ze mee gaat naar een feest stemt ze in. Maar als Riza haar tijdens het feest zoent weet ze niet wat ze ermee aanmoet, 1 keer vindt ze het niet erg maar ze gaat het steeds vaker doen. Ze weet niet hoe ze moet zeggen dat ze het niet wil zonder haar te kwetsen. Parrot doet geheimzinnig omdat hij gechanteerd word door een rare man.
Uiteindelijk als ze weer terug naar huis gaan blijft Tanja achter bij haar vader om haar leven verder te leiden als achtergrond zangeres