Girls Only!
Rating: 2.8 sterren
100 stemmen

Mzzl-meiden verliefd

De hoofdpersonen :
De 3 zussen :

Joan: Zij heeft rijke pleegouders, en is dus wat verwend. Ze is soms niet erg meelevend, en kan wat kattig uit de bocht komen. Verder probeert ze wel financieel haar zussen te helpen, maar dat komt niet altijd even goed over. Ze komt zelfverzekerd over terwijl ze dat van binnen eigenlijk niet is. Oja, en qua jongens speelt ze kei ‘hard to get’.

Hanna: Zij is een doorzetter gedraagt zich volwassen. Ze is ook wel vaak bezorgd,bijvoorbeeld om haar moeder en kan nogal piekeren (over Jasper haar vriendje). Ze is vriendelijk, slim en wijs, maar laat soms snel over zich heenlopen.

Tanja: Tanja is een flinke doorzetter vooral met wat ze in dit verhaal meemaakt. Ze is een beetje een jongens meisje en erg betrouwbaar. Soms is ze wat driftig tegenover Joan, en is ze nogal nuchter.


Zoals je ziet zijn het 3 totaal verschillende zussen.


Andere personen:
Parrot: Parrot is de vader van de 3 meisjes. Hij is heel rustig, en is zeker over wat hij doet. Ook is hij erg behulpzaam voor zijn 3 dochters en hij probeert er het beste voor zijn gezin te maken.

Pieter : hij is een romantische jongen, tenminste voor Hanna dan. Ook is hij heel vriendelijk.

Johnny Pedd : Hij is een filmster, en heeft dus aardig was kapsones. Ook is hij een flinke versierder. Hij is ook nog eens heel erg rijk.

Danny : hij is een kalme jongen, en geniet van het leven op Monaco. Hij is avontuurlijk en gewoon zichzelf. Ook is hij vriendelijk.Tijd en Plaats
Het verhaal speelt zich af in deze tijd.
Met een chronologische tijdsvolgorde.

Het verhaal speelt zich voor een groot deel af in Monaco.
Verder speel het verhaal nog af in de studio in Londen.
In het huis van Joan, en in het huis van Hanna.
Helemaal in het begin is Joan met haar vriendin in een één of andere club.


samenvatting
Hanna, Joan en Tanja zijn een drieling,
Vlak voor hun 16e verjaardag krijgen ze ieder een brief, of ze op hun geboortedag naar de notaris willen komen.
De 3 totaal op het oog verschillende meiden hebben elkaar nog nooit gezien.
Bij de notaris blijkt uiteindelijk dat ze toch iets gemeen hebben : hun inmiddels overleden moeder, en hun onbekende vader. Aanvankelijk willen de zussen niks van elkaar weten. Maar hun eerste schok – ze zijn drieling! – wint hun nieuwsgierigheid het. Ze besluiten samen op zoek te gaan naar hun vader.
En dan blijkt dat hun vader een heel bekend iemand is!
Hun vader is de bekende zanger van Engeland: Parrot!
Tanja gaat bij haar vader wonen, zij is de enige zus die niet in een pleeggezin is geplaatst.
Hanna en Joan wel. Hanna woont bij een gezin met een zusje en een broertje en 2 vriendelijke ouders, een gewoon gezin dus. Joan woont daarentegen bij een heel rijk gezin. Ze krijgt bijna alles wat ze wil.

De oom van Joan is van plan een hotel over te nemen in Monaco.
Hij vraagt haar als spion om naar de rijke badplaats te komen er daar het hotel te beoordelen.
Joan vraagt haar 2 zussen mee. Eerst twijfelen de zussen eraan, maar als ze te horen krijgen dat de oom van Joan alles betaalt gaan ze toch wel mee. Als ze aankomen bij het hotel, checken ze in. Natuurlijk niet met hun eigen naam, ze hebben afgesproken om dat met hun moeders naam te doen.
Achter het loket staat een hele leuke jongen, en later begint Hanna hem stiekem leuk te vinden! Maar in Nederland heeft ze al een vriendje… Een goot dilemma voor haar dus. De 3 meiden genieten van hun vakantie. Later ontmoet Joan een aantrekkelijke filmster, Johnny Pedd. En zo te zien ziet hij haar ook wel zitten. Hij nodigt haar uit op haar boot, en bezoeken de leukste clubs.
Ondertussen gaat Hanna ook leuke dingen doen met Pieter. Hij laat haar de leukste plekjes zien van Monaco.
Nou, Joan heeft Johnny, Hanna Pieter, Tanja heeft nog helemaal niemand.
Als de 3 zussen op het strand liggen, en Hanna en Joan liggen te dromen over hun liefdes, besluit Tanja wat te drinken te halen. Achter de bar staat een jongen, Danny, hij is Nederlands en ze maakt een praatje met hem. Ze lijkt zich prettig bij hem te voelen. Danny blijkt al ongeveer een jaar op Monaco te werken. Hij is van huis weggelopen en is in Zuid-Frankrijk komen wonen. Eerst heeft hij op het strand geslapen en nu huurt hij een kamer in Nice. Daarna verteld Tanja ook over zichzelf. Ze zegt dat ze ook zo arm als een luis is en dat ze hier is als uitnodiging van een oom. Het is waar wat ze zegt maar ze verteld niet alles. Ze vertelt bijvoorbeeld niet dat ze carrière aan het maken is sinds ze bij haar vader woont, die ontdekt heeft dat ze een geweldige stem heeft. Even gaat Tanja weer terug naar haar ligbank. Dan komt Danny terug om wat drankjes aan te bieden. Toen hij weer weg was hadden Joan en Hanna meteen door dat Tanja een oogje op hem had.
Natuurlijk spreken Danny en Tanja wat af, en zo gaan de drie zussen die avond ieder apart stappen.

Natuurlijk gebeurden er spannende dingen. Joan ontdekt veel minpunten aan Johnny. Hij zoent niet goed, gebruikt van die standaard ‘lieve’ zinnen. Heel anders dan dat ze zich had voorgesteld.
Hanna en Pieter hebben samen een romantische avond… op het dak van een huis. Samen drinken ze champagne hebben ze een leuke tijd. Alleen hoopt Hanna dat ze niet te ver zal gaan.
Voor Tanja is het helemaal leuk. Samen met Danny gaat ze naar een kampvuur. En ontmoet weer nieuwe mensen. Allemaal met een andere afkomst. En ze denken allemaal het zelfde, geniet van je leven. En later die avond zoent ze met Danny.
Haar eerste zoen!!

Maar de opdracht van de meisjes is nog steeds het hotel beoordelen. Hanna ontdenkt dat een receptiejongen , collega van Pieter Rowen, vreemd doet. Ze gaat het uitzoeken. Wat ze zag was dat hij gegevens van rijke mensen kopieert en dan in een la doet. En omdat er de laatste tijd gasten naar huis moeten omdat er bij hun thuis is ingebroken, lijkt dit heel verdacht.
Hanna vraagt na aan Pieter of het normaal is om gegevens van gasten te kopiëren. Maar Pieter zegt van niet en dat hij dat ook niet doet. Stel je voor dat hij die gegevens doorgeeft aan vrienden in Nederland, zodat er weer ingebroken kan worden… Dat zou toch heel erg zijn. Samen gaan de zussen en Pieter een val voor hem maken. Eerst wilde Pieter er niet aan meewerken omdat hij dat niet kan maken tegenover Rowen. Maar uiteindelijk doet hij toch wel mee.

Overal in het hotel hangen camera’s Tanja Hanna en Pieter gaan naar de kamer waar je alle beelden kunt zien, en houden Rowen in de gaten. Joan doet een hele act, ze gaat zogenaamd flirten met Rowen. Ze vertelt van alles, dat ze met haar zussen op stap was geweest, en dat ze bij haar oom en tante woonde in een heel groot huis, en natuurlijk dat ze heel heel rijk is. En dan is Rowen in een keer erg geïnteresseerd in haar. Ook vertelt Joan dat ze zich soms wel heel eenzaam voelt in het grote huis, omdat haar oom en tante vaak op reis waren. Uiteindelijk stelde hij voor om eens met haar oom en tante naar Monaco te komen. Dat vond Joan ‘wel een goed idee’. Hij vroeg of hij een folder zou sturen naar hun huis, en vroeg om het adres. Joan gaf het adres van haar oom, dat natuurlijk met hem was overlegd. En maakte her gesprek af en ging weg. Tanja Hanna en Pieter konden alles horen en zien. Ze keken gespannen naar wat hij nu ging doen. Tot hun verbazing zagen ze dat hij nerveus was. Nadat hij wat gasten had geholpen, pakte hij de telefoon, en speelde hij inderdaad de gegevens door. Later was er geprobeerd in te breken in het huis, en werd Rowen opgepakt.
Op het einde worden de drie zussen met hun vrienden uitgenodigd op de boot van Johnny. Parrot is ook uitgenodigd! Hij geeft een feest voor zijn film die binnenkort in première gaat. Ze hebben het hartstikke leuk. Tot op het einde, dan krijgt Johnny vreemde ideeën over Joan. Hij wil met haar alleen in een kamer. Maar Joan ziet dat helemaal niet zitten. Toch probeert hij haar zover te krijgen, maar Joan wil écht niet. Hij probeert haar nog steeds over te halen met zijn ‘lieve’ woordjes totdat Joan echt kwaad word, ze geeft hem een flink knietje, en hij klapt in één. Hij scheld haar uit en zegt dat ze de boot moet verlaten, maar heeft nog niet door dat Parrot bij zijn dochter is komen staan. Ook weet hij niet dat Parrot Joans vader is. Parrot werd heel boos op Johnny, en kwam op voor zijn dochter. Hij zegt dat hij niet meer voor Johnny wil zingen in de film, en dat hij het maar moet uitzoeken. Samen met de anderen verlaten ze het schip, en gaan ze naar het strand.
Natuurlijk snapt Danny nu niet dat Parrot de vader van Tanja is! En dat ze niet zo zielig is als dat ze vertelde.
In eerste instantie werd hij een beetje boos, en vroeg waarom ze het niet gewoon verteld had. Maar daarna zei de verontwaardigde jongen dat hij ook iets te vertellen had. Dat hij ook niet zo arm is zoals hij lijkt. De strandbar waar Tanja en Danny elkaar voor het eerst ontmoetten was namelijk van Danny zelf! En zo hadden ze toch nog met z’n allen een leuke avond gehad.
De volgende dag neemt iedereen afscheid van elkaar. En gaan Joan en Hanna terug naar Nederland, en Tanja en Parrot naar Engeland. En gaan ze weg met ieder hun eigen herinnering aan deze vakantie…